Prof Nomad
gaat Undercover en speelt David Bowie
Op speciaal verzoek komt de fantastische Prof Nomad David Bowie Undercover weer bij elkaar om hem te eren en te spelen met een band die bestaat uit Nederlandse topmuzikanten.

Dit eerbetoon was al eerder op de Nederlandse podia en meerdere malen een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol en hebben het publiek daar verbijsterd met een show die bestaat uit het prachtige Bowie repertoire dat vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood gaat.
In de show zitten de hits (Rebel Rebel, Wild is the Wind, Ziggy, Heroes, Jean Genie, Fame, Let’s Dance, Golden Years…etc) en zijn ‘minder’ bekende juweeltjes

De band bestaat deze avond uit topmuzikanten uit diverse bands ( Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, the Scene, Henny Vrienten, Blöf..) met de ongelooflijke Edgar Koelemeijer als frontman die met style & performance David Bowie neerzet en zingt op zijn unieke manier.

PROF NOMAD DAVID BOWIE UNDERCOVER:
Zang Edgar Koelemijer (Danny Lademacher’s Wild Romance)
Alan McLachlan (the Scene)
Reinier Scheffer (Blöf)
Toetsen: PP Everts (Gigantjes)
Bas: Bartel Bartels (Professor Nomad) 
Drums: Stephan van der Meijden (Independent)


Zoals Prof Nomad al eerder de juiste zangers/zangeressen vond bij vorige sessie’s met o.a. Ellen ten damme als Blondie, Paul de Munnik als Neil Diamond, Niels Geusebroek als frontzanger van Coldplay en liet hij Carol van Dijk (van Bettie Serveert) in de huid van The Cure kruipen is daar nu de ongelooflijke Edgar Koelemeijer als Bowie met een top band.

Een onvergetelijke Bowie avond
 


Duur: 120 minuten

za 7 sep 20:00 - 21:30 Café Groos
Kijkwijzer:
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden